Főoldal - FULL SWING GOLF golf simulator

A Full Swing Golf Logo indoor golfszimulátor több éven át vívta ki magának azt a szakmai elismerést, hogy már nem csak kizárólagosan az Egyesült Államokban, hanem már Europában is és a világ többi részén is nélkülözhetetlen eszköze lett a Pro-golf Akadémiáknak, illetve egyéb golf oktató központoknak, valamint a PGA által ellenőrzött és szakmailag irányított létesítményeknek.

A kültéri és beltéri golf már napjainkban elválaszthatatlan párost alkotnak, továbbá a golfsport fejlődésének, illetve népszerűsítésének hosszú és göröngyös útján minőségi módon kiegészítik egymást.

A golfozók szenvedélyének és kitartó támogatásának köszönhetően vált valóra, hogy a Full Swing Golf fennállásának 20. évfordulóját ünnepelhette 2007-ben. Az idő és a golfozók minőségi próbáját kiállva, eredményezte azt a tényt, hogy világ szinten több mint 4000 beépítési színhellyel büszkélkedhet és ezzel egyben a beltéri golf szimulátor piac vezetőjévé válhasson.

Az Európai Unióban, de elsősorban is a környező és szomszédos országokban, bizonyítottan segítette és továbbra is támogatni fogja a golf társadalom gyarapodását. A golfszövetségek és PGA, helyenként még a beltéri golfszövetség is szoros és folyamatos együttműködésben dolgozik a Full Swing Golf helyi képviselőjével, nemzeti és rangadó versenyeken és egyéb szakmai golfrendezvényeken.

Európában továbbra is futótűzként terjed a Full Swing Golf szimulátorok beüzemeléseinek száma és helyszíne, leginkább azon nemzetek, illetve országok érdeklődése a legnagyobb, akiknek földrajzi fekvésük miatt a külső golf szezon megrövidült.

Hazánkban is szerencsés esetben hat-hét hónap külső játékra van lehetőség így a golf szimulátorok jól kiegészítik, és egyben az egyetlen lehetőséget biztosítják az egész éves golfozáshoz, valamint folyamatos lehetőséget biztosítanak a játékosok számára edzettségi állapotuk szintentartáshoz, ill. tudásszintük további fejlesztéséhez.

full_sim_room

Full Swing Golf Simulator, Europe

 
 
full_swing_golf_eu_alja

FULL SWING GOLF EASTERN EUROPE

fullswinggolf.eu

Full Swing Golf Simulators