Golfcentrumok kialakítása

A Noramtech Bt. beltéri Golflétesítmények, Golfcentrumok teljes körű létrehozását is vállalja, a tervezéstől és látványtervek készítésétől a kivitelezésig. Messzemenően támogatja és szaktanácsadással segíti az önállóan kivitelezett beltéri golflétesítményeket a beruházás során, felkérés esetén. Hazai viszonylatban az indoor golf szimulátorok elterjedése nagyszerű üzleti lehetőségeket biztosít több üzletágban is, mint pl. sport- és szabadidő centrumok, hotelek, plázák, konferencia központok, meglévő golfcentrumok, stb.

Beruházási szempontból tekintve a hasonló mértékű de más jellegű projektek megtérülési futama idejéhez képest, golfcentrumokban beépített golf szimulátorok megtérülése legalább a normál futamidő felére csökkenhet. Hazánkban is nagy népszerűséggel hódító golfsport olyan szerencsés helyzetben van, ahol még van lehetőség - egyenlőre -, külső és belső golfpályák, golfcentrumok létrehozására.

golfcentrum1med golfcentrum2med golfcentrum3med

Beltéri golfpályák kialakítása és golf szimulátorok üzemeltetése több szempontból is egy kiváló vállalkozás, mint például:

  • egész éven át, időjárástól függetlenül játszható
  • nem szükséges a golf felszerelések megvásárlása
  • a lehető legközelebbi élményt nyújtja a kinti játékhoz képest és ízelítőt ad a golfhoz
  • a berendezés, szórakozás és sport jelleggel egyaránt használható, a külső golfozásban előírt un. Golfvizsga illetve minősítés nélkül
  • folyamatos és minőségi gyakorlást biztosít a pro és amatőr golfosok számára
  • a gépen történő játék időtartamára a játékos illetve játékosok bérleti díjat fizetnek, az esetleges fogyasztás mellett
  • korra, nemre való tekintet nélkül még mozgáskorlátozottak is folytathatják ezt a formájú szabadidős tevékenységet
  • nem kíván különösebb technikai feltételeket a gép beépítése, a helyigényen kívül

A fenntartási és üzemeltetési költségek, prevenciós karbantartást beleértve nem számottevőek.

 
 
full_swing_golf_eu_alja

FULL SWING GOLF EASTERN EUROPE

fullswinggolf.eu

Full Swing Golf Simulators