Grafikai csomag

A GRAFIKAI CSOMAG

A Full Swing Golf díjnyertes Microsoft Links szoftvere több, mint 50 championship golfpályát kínál, mely káprázatos minőségben élvezhető. A szoftver fotóminőségű grafikákat, új golfpályákat, látványos kameraállásból és 3 dimenziós domborzati analizátortból áll. További tartozék a 3D audio, interaktív gyakorlási lehetőség, hirdetés a képernyőn, internetes versenyek a világ bármely részén lévő játékosokkal. A kiváló grafikák és a követőrendszer kombinációja részletes és élethű játékot, igazi golfélményt nyújt.

CHAMPIONSHIP GOLFPÁLYÁK

Több, mint 50 bajnoki pályából ad választási lehetőséget, a világ minden részéről, mint például Pebble Beach, Oakland Hills, és a The Old Course St. Andrews-ban.

TOVÁBBI ÜZLETI LEHETŐSÉGEK

A szimulátor tulajdonosa) működtetője növelheti a Full Swing Golf által generált bevételét hirdetőhelyek forgalmazásával a szoftveren keresztül. A hirdetések elhelyezhetők a lyukak között, ütések között, és a gyakorló pályán. A hirdetések 32 bit terjedel¬műek, illetve akár áttetszők is lehetnek.

RÉSZLETEZŐ GOLF-KÖRNYEZET

A világ legjobb golfpályái kelnek életre kiváló fairway-ekkel, harántitányban vágott fűvel, 3 dimenziós fákkal, golfrajongókkal, vízzel és állatvilággal. Ezeken a valóságos pályákon a játékos maga választhatja meg az időjárási és szélviszonyokat, valamint a fű keménységét.

VERSENYEK

Minden Full Swing Golf szimulátor fel van szerelve egy Closest to the Pin szoftverrel és Long Drive-val. Kezdjen egy saját versenyt, vagy használja ezeket a lehetőségeket a versenyen, amit éppen a szimulátoron játszik, eredménytáblával.
A szimulátor 18 különböző játékmódot tesz lehetővé, például skins, alternate shot, Ryder Cup, és sok más.

ÜTÉSKONTROLL

Az azonnali adatok a labdáról (sebesség, ütési szög, irány és a pálya adottságai) lehetővé teszik, hogy a játékos minden egyes ütést kielemezhessen. A képernyőn megjelenő felső látképből jól kivehető, és a játékhoz alapvetően szükséges információk jelennek meg, mint például:
„Zászlótól" való távolság, a domborzati viszonyok változásai valamint a szél iránya és sebessége.

INTERAKTÍV GYAKORLÁSI LEHETŐSÉG

Olyan pályát terveztünk és építettünk, mely ideális a gyakorlásra, különösen olyan ütések gyakorlására, mint a downhill, uphill, bump, lob, over trouble és még sok más.
Az új, vizuális visszajelző rendszerünk egyértelműen megmutatja a játékos gyengeségeit és erősségét.

 
 
full_swing_golf_eu_alja

FULL SWING GOLF EASTERN EUROPE

fullswinggolf.eu

Full Swing Golf Simulators