Magunkról

Cégünk a Full Swing Golf hivatalos magyarországi márkaképviselete, tevékenységünk beltéri golfpályák tervezése, kivitelezése, golf szimulátorok értékesítése és beépítése, továbbá azok karbantartása és szervizelése. A magyarországi forgalmazó, egyben a gyár műszaki beüzemelője, szakmai hibaelhárítója, software karbantartója Europában és a Közel- Keleten.

Vállalati profilunk kiterjed különböző digitális golf-oktató eszközök forgalmazására, ezzel is kiegészítve a golf-project széleskörű minőségi elvárásait. Termékeink alatt megtalálhatják a forgalmazott termékek listáját és rendeltetését.

Rendezvények alkalmából golfszimulátorok bérbeadásával, üzemeltetésével is foglalkozunk, illetve szórakoztató golf-játék gépek kihelyezését is biztosítjuk. A Full Swing Golf szimulátor hosszabb lejáratú bérbeadása / 6 hónap; 1 év; max. 2 év /, igény szerint megvásárlási lehetőséggel is az érdeklődők részére, egyedi fizetési ütemezés és feltételek mellett lehetséges.

Magyarországon az elmúlt években négy helyen került Full Swing Golf beépítésre, a Pólus Palace Golf & Country Clubban Gödön, a zalakarosi MenDan Thermál Hotelben és a mosonmagyaróvári Evergreen 65 Golf-Akadémián. Ezek között egyaránt megtalálható a szabvány és az egyedi legyártású beépítés is, amik kicsit eltérnek egymástól, úgymond helyre szabottak. A gépek igény szerint felszereltek, ebben az esetben a csúcs-technológiát jelentő computer, érintőképernyő, kivetítő berendezések mellett a legmagasabb számú golfpályákat, illetve annak felhasználói jogát / software-csomagot/ tartalmazza.

Legújabb referenciáink között említhetjük a Decathlon lánc budaörsi sportáruházát is, ahol egyedi golf környezetben kap helyet a Full Swing Golfszimulátor, elsősorban a golf ütők és egyéb golf sporteszközök értékesítése céljából, továbbá a golf oktatás és a golfsport népszerűsítése érdekében.

Full Swing Logo

 
 
full_swing_golf_eu_alja

FULL SWING GOLF EASTERN EUROPE

fullswinggolf.eu

Full Swing Golf Simulators